Paardencoaching aanbod / tarieven

Individuele paardencoaching

In een individuele paardencoaching gaan we aan de slag met jouw coachvraag of op zoek naar jouw kwaliteiten, uitdagingen en valkuilen.

Duur: 60 tot 90 minuten
Tarief : € 70,-

Individuele kindercoaching t/m 11 jaar € 37,- (60 min)

Individuele tiener, puber of jongeren coaching van 12 t/m 21 jaar € 50 ,- (60 tot 90 min)

Paardencoach trajecten

Wanneer tijdens een eerste sessie thema’s boven komen, die je verder wilt uitdiepen, is een coaching traject daar een uitstekende mogelijkheid voor. In de vervolgsessies gaan we hier gericht mee aan de slag.

Gemiddelde duur per sessie 60 tot 90 minuten.

3 sessies € 190-
Iedere volgende sessie € 60,-

Duo paardencoaching

Paarden coaching volgen samen met je partner, vriend of vriendin of familielid behoort ook tot de mogelijkheden. Het is interessant om te zien hoe anders het paard kan reageren bij verschillende personen. Een duo-coaching geeft iedere relatie nieuwe inzichten en biedt handvaten om met elkaar aan te werken. Observeren, ervaren, en delen van een unieke ervaring.

Duur: 60 tot 90 minuten
€ 105,- met z’n tweeën

Pony Power voor Kids Cursus

Een unieke cursus voor de sociaal- emotionele ontwikkeling van het jongere kind vanaf 6 jaar. De cursus bestaat uit een informatie middag en vijf cursus middagen van twee uur, en een terugkom middag. Tijdens de cursus wordt gewerkt aan de ontwikkeling van sociale vaardigheden, het omgaan met emoties, aangeven van grenzen, samenwerken en het verkrijgen van meer zelfvertrouwen. Dit gebeurd op speelse en educatieve wijze, onder leiding van twee gediplomeerde en ervaren coaches en twee lieve en betrouwbare pony’s. De grootte van de groep is maximaal vier tot zes kinderen. Regelmatig start een nieuwe groep kinderen, met de cursus. Infomeer naar de mogelijkheden, en startdata van nieuwe cursussen.

Duur: 5 middagen van 2 uur en een terug kom middag. De informatie middag is gratis.

€ 225,-

Een werkboek, diploma, verslag voor de ouders, limonade en fruit of koek zijn bij de prijs inbegrepen.

Groepen & Team workshops

Op een originele manier uiting geven aan je verjaardag, familie-uitje, teamdag of andere gelegenheid.

Het coachen met paarden kan ook uitstekend ingezet worden voor bedrijven als teambuilding. Door middel van het uitvoeren van gezamelijke activiteiten met paarden, wordt er gewerkt aan verschillende thema’s, denk hierbij aan; samenwerken, communiceren, doelen stellen, het waarderen van verschillen, verbeteren van werkrelaties, leidinggeven, of werken aan een zelf ingebracht thema. Afhankelijk van de grootte van de groep, wordt de workshop hier, of op een nabij gelegen locatie gegeven. Ook het aantal coaches, zal worden aangepast aan de groep.

Infomeer naar de mogelijkheden.

Prijs op aanvraag

Kinderpartijtjes op aanvraag

Veiligheidsregels ; Paarden zijn zwaar, en hebben harde hoeven, dicht, stevig schoeisel is verplicht.

Wanneer paardencoaching?

Bekijk de video

Paardenkracht voor pubers

Paardenkracht voor pubers Nieuw!

Pony power voor kids

Pony power voor kids Meer informatie

Schrijf je in voor een Coachsessie

In een 60 tot 90 minuten durende sessie, laat ik je met het paard ontdekken, wat jouw kwaliteiten zijn, wat je valkuilen zijn en hoe je van je valkuilen je uitdagingen en uiteindelijk je kwaliteiten kunt maken. Heb je zelf een coach vraag waar je mee aan de slag wil, dan is dat ook prima. Je hoeft niet op het paard, we doen oefeningen naast en met het paard. Ervaring met paarden is niet nodig. Als je wil, wordt de sessie opgenomen op video, en kun je later thuis nog eens terug kijken.

Inschrijven