Voor wie is paardencoaching geschikt?

Coachen met paarden is voor iedereen die meer inzicht, overzicht en beweging in zichzelf en/of in persoonlijke thema’s wil. Maar ook voor iedereen die open staat voor verandering; waar sta je nu en waar wil je naar toe? En wat heb je daarvoor nodig? Als je meer uit jezelf en uit je leven wil halen of de beste versie van jezelf wil worden. Coachen met paarden is mogelijk voor zowel kinderen, volwassenen en voor groepen of teams.

Is ervaring met paarden nodig?

Nee, ervaring met paarden is niet nodig. Er wordt niet op paarden gereden, we doen oefeningen samen met en naast het paard.

Wat als je paarden een beetje spannend vindt?

Als je paarden spannend vindt, houd ik daar uiteraard rekening mee. De pony’s en paarden die mij helpen bij het coachen zijn braaf en hebben veel ervaring met zowel kinderen als volwassenen. Heb je echt angst voor paarden? Ook daar kan ik je bij helpen! Samen met onze kleinste en oudste (en ja, ook de wijste) pony Fleurtje. Fleurtje zal er op een liefdevolle en geduldige manier voor zorgen dat jullie samen met vertrouwen de sessie ingaan.

En als je wel (veel) ervaring met paarden hebt?

Ook dat is geen probleem! Een paard is hetzelfde in zijn feedback. Of je nu wel of geen ervaring hebt; de oefeningen hebben dezelfde impact.

No hour of life is wasted, that is spent with a horse.

Wanneer paardencoaching?

Bekijk de video

Paardenkracht voor pubers

Paardenkracht voor pubers Nieuw!

Pony power voor kids

Pony power voor kids Meer informatie

Schrijf je in voor een Coachsessie

In een 60 tot 90 minuten durende sessie, laat ik je met het paard ontdekken, wat jouw kwaliteiten zijn, wat je valkuilen zijn en hoe je van je valkuilen je uitdagingen en uiteindelijk je kwaliteiten kunt maken. Heb je zelf een coach vraag waar je mee aan de slag wil, dan is dat ook prima. Je hoeft niet op het paard, we doen oefeningen naast en met het paard. Ervaring met paarden is niet nodig. Als je wil, wordt de sessie opgenomen op video, en kun je later thuis nog eens terug kijken.

Inschrijven